SEO specialist

SEO of zoekmachine optimalisatie is het fundament van een succesvolle online marketingstrategie. Mijn SEO strategie zorgt ervoor dat jouw site hoger gaat ranken, door je te voorzien van een nulmeting, content strategie, linkbuilding strategie en maandelijkse rapportages. Mijn focus ligt op het verhogen van het aantal bezoekers en conversie en het verlagen van het bouncepercentage.

Als SEO specialist geef ik hoge kwaliteit advies gebaseerd op mijn ervaring en kennis en waar nodig kan ik helpen met de uitvoering van het advies. Laat gerust jouw SEO strategie aan mij en m'n team over. Wij zijn getraind om de laatste richtlijnen van zoekmachines te doorgronden en daar naar te handelen.

Wil jij ook zulke resultaten? Neem dan contact op.

83%

Organische Traffic - Toename

25%

Bounce ratio - Afname

40%

Gem. bezoekduur - Toename

21%

Pagina's per sessie - Toename

Als SEO specialist word ik blij van betere posities in zoekmachines, meer traffic naar de site en zie dit ook terug bij mijn klanten. Ik streef altijd naar verbetering en maak dit ook waar. Ga jij mij ook blij maken?

Mijn werkzaamheden als SEO specialist bestaan uit:

Nulmeting

Om te kunnen bepalen wat er gedaan moet worden om de doelen te behalen, wordt er onderzocht wat de huidige situatie is aan de hand van een nulmeting.


On-Page SEO

Pagina's moet makkelijk leesbaar zijn voor zoekmachines. Ik zorg ervoor dat de juist oplossingen worden geïmplementeerd die ervoor zorgen dat je posities en doelen worden behaald.

Linkbuilding

Door mijn creativiteit, kennis en mijn netwerk weet ik links te bemachtigen van sites die niet bij iedereen voor de hand liggen. Huur mij in als linkbuiding specialist en zie ook jouw website stijgen in Google.

Samenwerken met Rutger Dijkstra?

Samenwerken met Rutger?

Mijn referenties aan het woord

Hieronder enkele succesverhalen van mij op gebied het van zoekmachine optimalisatie (SEO).
Vergeet de grote marketing bureaus en kies voor een SEO specialist voor een traject op maat.

Veel gestelde vragen over SEO:

Hoe lang duurt het voordat je resultaat ziet?

Gemiddeld genomen duurt het ongeveer 3 maanden voordat Google de wijzigingen heeft meegenomen in het algoritme. Om die reden ga ik voor de lange termijn aanpak. Op die manier kan ik op korte termijn resultaten genereren en deze ook behouden in de toekomst. Kwaliteit is waar het om draait, ook bij Google.

Kom ik gegarandeerd bovenaan te staan?

Als SEO specialist wordt de eerst positie altijd nagestreefd maar kan niet worden gegarandeerd. Er zijn partijen die dit beloven maar zij maken gebruik van technieken (blackhat SEO) die niet binnen de Google richtlijnen vallen, waardoor resultaat van korte duur is of helemaal uit blijft.

Lokale SEO kan je daarbij helpen?

Heb je een fysieke locatie? Dan is het belangrijk dat je lokaal goed gevonden wordt en op de kaarten van Google, Yahoo en Bing staat. Dit kunnen we meenemen in de SEO strategie en ik zorg ervoor dat je goed gevonden wordt.

Wat staat er in de maandelijkse rapporten?

In de SEO rapportage wordt de voortgang bijgehouden van o.a.: huidige posities per zoekterm, verrichte werkzaamheden en verkregen links.

Waarom eerst een nulmeting?

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn moeten we weten wat het vertrekpunt is. Er wordt in de nulmeting onderzoek gedaan naar de staat van de site op basis van verschillende analyses. Samen geven deze een representatief beeld van de huidige staat en potentie van de site.

Hoeveel kost SEO?

SEO is maatwerk. Afhankelijk van het project, de staat van de website, de concurrentie en benodigde zoekmachine optimalisatie wordt de prijs bepaald. Met bijna elk budget weet ik positieve resultaten te behalen dus laat je gegevens achter en ik neem contact met je op.