SEO consultant

Als SEO consultant help ik jouw bedrijf groeien door bewezen strategieën toe te passen waarmee de doelstellingen die wij samen hebben opgesteld worden behaald.

Ik voorzie jouw team/collega’s van de benodigde informatie en tools die nodig zijn om zelf aan de slag te kunnen met zoekmachine marketing.

Het opzetten van een passende strategies vergt enige moeite, kennis en ervaring. Wanneer je hier niet over beschikt is het verstandig een SEO consultant in te schakelen. Een SEO consultant is een goede oplossing om ervoor te zorgen dat je op een voordelige manier de benodigde kennis inkoopt. Als SEO consultant help ik jouw team door ze te voorzien van de kennis die nodig is om na verloop van tijd zelf aan de slag te kunnen met de SEO strategie. Ik vind het leuk om mijn kennis over te dragen en ervoor te zorgen dat dit op de juiste manier wordt ingezet. Jouw succes is mijn succes!

Mijn werkwijze:

Nulmeting 

Om te kunnen bepalen wat er gedaan moet worden om de doelen te behalen, wordt er in het voortratject onderzocht wat de huidige situatie is aan de hand van een nulmeting. Op basis daarvan worden er doelstellingen geformuleerd en een plan van aanpak gemaakt.

SEO Planning

Vervolgens wordt er een SEO roadmap gemaakt waarin staat welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden over de gegeven periode en hoe deze bijdragen aan de geformuleerde doelstellingen. Dit wordt in samenwerking met het team gedaan zodat de planning haalbaar is.

Maandelijkse sessies

Om ervoor te zorgen dat de planning wordt uitgevoerd en de doelen behaald, wordt maandelijks de voorgang besproken. Dit is het moment om bij te sturen vragen te stellen en om het SEO-team te voorzien van nieuwe input. Afhankeljk van de wensen kan dat op locatie, telefonisch of via de mail. 

Resultaten en nameting

De campagnes lopen maar zijn nooit af. Na verloop van de planning wordt de balans opgemaakt om te zien of de geleverde inspanning ook de gewenste resultaten heeft opgeleverd. Dit vormt de basis van een nieuwe meting  zodat de SEO roadmap kan worden aangevuld.

Samenwerken met Rutger Dijkstra?

Mijn referenties aan het woord

Hieronder enkele succesverhalen van mij op gebied het van zoekmachine optimalisatie (SEO).
Vergeet de grote marketing bureaus en kies voor een SEO specialist voor een traject op maat.